Tidbitin tarina

Moi! Olen Filip Holm ja tämä on koirani Fiddy, olen 18-vuotias web-suunnittelija, yrittäjä ja ruokaharrastaja ja minä olen Tidbit.fi:n ja Nettilimu.fi:n takana.

Suuri tavoitteeni, pitkällä tähtäimellä, on mullistaa elintarvikekauppaa jakamalla sitä pienempiin, erikoistuneisiin osiin. Mutta aluksi haluan vain tarjota sinulle markkinoiden terveellisimmät ja parhaat, luontoystävälliset välipalat. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen!

Sain idean verkkokauppoihini kun työskentelin myyjänä eräälle maahantuojalle, jonka tuotteita nykyään myös myyn. Tehtäväni oli käydä paikan päällä ruokakaupoissa ja yrittää saada tuotteitamme heille myyntiin. Huomasin, että kaikki kaupat ovat hyvin samanlaisia ja niistä on vaikea löytää jotain uutta ja hauskaa.

Jäin pohtimaan  miten ruokakaupasta voisi tehdä erilaisen kokemuksen, miten se voisi erottua toisista? Päätin perustaa Tidbit.fi:n ja Nettilimu.fi:n alustoiksi, joissa koko idea on että kuluttaja helposti löytää uusia tuotteita. Meiltä löydät aina jotain uutta, jotain, jota et ole maistanut aiemmin.

Hauskinta tässä kaikessa on se, että olen itse hyvin allerginen, mutta mielestäni onnistuin löytämään sitä kautta lisämerkityksen yrittäjyyteeni. Tiedän, kuinka vaikeaa voi olla löytää laadukkaita, allergiaystävällisiä, gluteenittomia tai vegaanisia tuotteita. Siksi olen keskittynyt siihen, että mahdollisimman monet tuotteistani sisältävät vain välttämättömimmät ainesosat, ovat suurelta osin vegaanisia ja usein myös gluteenittomia.

Kun vielä luontoystävällisyys ja ilmastoasiat ovat minulle tärkeitä, ja yrittäjyys kulkee suvussa, päätin uskaltaa kokeilla jotain uutta. Toivottavasti sinäkin uskallat! Toivon, että sinäkin koet nämä arvot tärkeiksi, ja että arvostat mitä olen rakentanut ja edelleen rakentamassa.

Olen toistaiseksi yhden miehen tiimi ja tehnyt kaiken itse, verkkokaupan rakentamisesta markkinointiin. Jos löydät bugeja, jos jokin ei toimi niin kuin pitäisi, tai jos on tuotteita jotka toivoisit tulevan myyntiin, ota minuun yhteyttä: sales@tidbit.fi

Hyviä ostoksia!